Onmisbaar voor iedere dierenspeciaalzaak: de Warmako-app

  • Geschrieben am
Onmisbaar voor iedere dierenspeciaalzaak: de Warmako-app

Jouw producten nóg eenvoudiger en sneller bestellen? Even snel een product op een verlanglijstje zetten? Of je ordergeschiedenis rustig terugkijken? Met de Warmako-app is dat allemaal mogelijk. Veel van uw collega’s maken al gebruik van deze app. En we vertellen u graag waarom het ook u kan helpen.

 

De voordelen

De Warmako-app biedt u handige voordelen. Naast dat hij erg gemakkelijk in gebruik is, razendsnel werkt en altijd binnen handbereik is, maakt de app het samenstellen en plaatsen van een bestelling nóg sneller en eenvoudiger. We sommen de voordelen voor u op:

 

1 Productinformatie binnen handbereik met de scanner

Bent u op zoek naar specifieke informatie over een bepaald product? Omdat bijvoorbeeld een klant een ingewikkelde vraag heeft? Met de scanner in de app is dat geen probleem. Scan de barcode van een product en vind de meest actuele en betrouwbare informatie binnen no time. Zo kunt u uw klanten altijd van de juiste informatie voorzien.
En met de goed afgestemde zoekfunctie kunt u overigens ook zonder scanner de producten vinden die u zoekt. Ook als u niet de exacte naam van het product weet.

 

2 Altijd op de hoogte

De huisdierenbranche zit niet stil. De veranderende behoeftes van huisdiereigenaren en hun dieren houden leveranciers in beweging. Zij houden trends en ontwikkelingen in de markt in de gaten en lanceren met die kennis regelmatig nieuwe producten. Met het gebruik van de app blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste producten in de branche.

 

3 De beste acties en promo’s op een rij

Acties en promo’s behoren nog altijd tot de meest effectieve manieren van het trekken van klanten. Bij Warmako hebben we daarom regelmatig interessante aanbiedingen op onze A-merken. Met de app bent u altijd op de hoogte van lopende acties en promo’s, zodat u er geen enkele hoeft te missen.

 

4 Bestellingen plaatsen en afmaken wanneer u wilt

Even een klant helpen terwijl u een bestelling aan het plaatsen bent? Dat is geen probleem met de Warmako-app. U kunt de app namelijk verlaten zonder dat uw gevulde winkelwagen verdwijnt. Start de app op een later moment opnieuw op en ga verder waar u gebleven was.

 

5 Inzicht in uw orders

Nieuwe bestellingen wijken vaak niet veel af van vorige bestellingen. Het soort producten en de aantallen blijven regelmatig gelijk. U kunt met de Warmako-app in de ordergeschiedenis bekijken welke producten en aantallen u vorige keren besteld heeft. Bovendien is het mogelijk om in uw ordergeschiedenis een pas geplaatste order te controleren. Op die manier weet u precies welke producten u binnenkort kunt verwachten.

 

6 Nooit meer een product vergeten

De behoeftes van uw klanten kunnen razendsnel veranderen. Een huisdier kan vanwege gezondheidsproblemen binnen een week moeten overstappen op specifieke voeding. Of een nieuwe trend kan de vraag naar een specifiek product snel vergroten. Met het verlanglijstje in de app houdt u makkelijk bij welke producten u binnenkort moet bestellen om uw klanten zo optimaal mogelijk te kunnen helpen.

 

Download nu!

Laat de Warmako-app ook u helpen. Ga naar de Play Store van Android of de App Store van IOS en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord van Warmako. Heeft u nog geen account? Registreer u dan via de app. Na goedkeuring kunt u direct aan de slag.

 

Wilt u meer informatie of advies? Bekijk onderstaande video of neem contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag met advies op maat. Neem contact op via [email protected] of 010 311 8400. Heeft u liever contact met een vertegenwoordiger? Gebruik dan de contactgegevens hieronder.

 

Vertegenwoordigers:

 

Tim van Westerveld
T: +31 (0)6 13556661
E: [email protected]

 

Denny Vermulm
T: +31 (0)6 57122445
E: [email protected]